10 Kasım 2008 Pazartesi

Peçete katlama teknikleri-kademeli katlama şekli

Davet sofralarınızda dantel veya işlemeli peçeteleriniz için şık bir peçete katlama şekli
Bu peçeteyi katlamak fazla zaman almıyor,masalarınıza özel bir görünüm katıyor.Dantel peçetelerinizle daha daşık oluyor.Kademeli olarak katlandığından dolayı tam bir çağlayan gibi...

























Peçetenizi dörde katlayınız.Peçetenizin ucunda özel bir nakış veya dantel varsa o yüzü en alta getirin.
















Peçetenizin en üsteki katını köşesinden tutarak geriye, çapraz köşeye doğru katlayınız.
















ikinci katı da birincinin üstüne yine geriye doğru katlayınız.Danteli birincinin tam üstüne gelmesin.

















Diğer katları da aynı şekilde katladıktan sonra en alttaki asıl desenli yüz en üstte olacaktır.
















Katlamanız fazla zaman almıyor ama masalarınıza şık bir hava yaratabiliyorsunuz.


Diğer peçete katlama teknikleri için bakınız.

Peçete katlama teknikleri-Üçgen katlamaYelpaze şeklinde peçete katlama-video gösterimli
Peçete katlama-şelale katlama
Kalp şeklinde peçete katlama
Peçete katlama-yarım yelpaze
Peçete katlama-aşçı şapkası şeklinde
Süslü bir peçete katlama-5
piramit şeklinde peçete katlama,
peçete katlama-2,
Peçete katlama-3
Fransız plisi peçete katlaması
Yorum Gönder