26 Nisan 2011 Salı

Ocakbaşı

 
Ocak bölümü mutfağın kalbidir.En güzel yemeklerin hazırlandığı,pişirildiği bölümdür.Havalandırmasından,çinilerine,dolaplardan,mutfak araç ve gereçlerinin yerleşimine,duvar rengine kadar her detay önemlidir.Bakınız:mutlarda renk seçimi-uyumu
Stilinizi belirleyin.Ocak-fırın seçimi mutfağınızın tarzına uygun olmalıdır.Seçeğiniz renk ve seramiklerle,aksesuarlarla  mutfağınıza çarpıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Kullanım kolaylığı:Yemek pişirirken tava,tencere vb.alet ve araçlara,baharatların konulduğu raf veya dolaplara ulaşım kolaylığı göz önünde bulundurulmalıdır.
Malzeme seçimi:kolay temizlenir olmasına ve dayanıklı olmasına özen gösterin.
 
Rustik taş duvar, country tarz mutfakla bütünleşmiş,modern bir görünim kazanımş
Fransız rustik mutfakta:ahşap ve paslanmas çelik şıklığı
 
Bunlar da ilginizi çekebilir;
Yorum Gönder