18 Nisan 2013 Perşembe

Mutfağınızı renklendirmek için fikirler

Mutfağınıza renk katmanın yolları
 Baharla birlikte mutfaklarınızı da renklendirin.Renkler mutfağınıza keyifli,neşeli,enerjik  bir hava katacaktır.Mutfak dekorasyonunu yenilemek veya mutfaına renk katmak isteyenler için birkaç öneri...


Mutfakta tezgaharasında canlı renkler uygualayabilirsiniz.Cam,mozaik,fayans,seramik veya duvar kağıdını renkli mutfak tezgaharası olarak seçebilirsiniz.Özellikle  beyaz,bej  veya düz renk mutfak dolabı olan mutfaklarda renkli,desenli tezgaharası uygulayabilirsiniz.
Raflar.Mutfak eşyalarınızı ve aletlerini sergilemeniz için açık alanlardır.Mutfağınızı renklendirmek için dekorasyonunuza uyan renklerde mutfak araç ve gereçleri seçiniz.
Country mutfakların vazgeçilmesi canlı renklerdir.Kırmızılar,maviler,sarı ve leylak rengi sayabiliriz.Kırmızı mutfak fırını ve tekstil ürünleri country stilindeki mutfağa renk katmış.
  
Modern mutfaklarda canlı renkler kullanabilirsiniz.Özellikle parlak yüzeyli mutfak dolaplarında canlı renkler mutfağınızı renklendirecektir.
                                                            Renkli kumaş kaplı sandalyeler
Renkli oturma grupları-Renkli sandalyeler mutfağınıza tarz katacaktır.
Renkli mutfak adaları
Mutfak tekstil ürünlerini renklendirin.Mutfağınızda çarpıcı bir etki yaratmak istiyorsanız  renkli mutfak perdesi ve masa örtüsü tercih ediniz.
 
 
Bunlar da ilginizi çekebilir
Kırmızı mutfak araç gereçleriyle dekorasyon
Mor mutfak ve mutfak aksesuarları
Bahçede yemek keyfi
Pembe yeşil sofra düzenlemesi
Yaz sofraları
Çiçekler ve sofralarda renk uyumu
Davet sofraları ve sofra düzeni


Hiç yorum yok: