3 Eylül 2010 Cuma

Mutfak ve sofralarınızda çiçek deseni

 
Her yer çiçek açtı..Mutfakta,masalarda,duvar kağıtlarında,perdelerde,masa örtülerinde...Doğadan sofranıza rengarenk çiçekler...Porselen çay bardağınızdan,tabaklarınıza,servis tabağınızdan,kavanozunuza,termosunuzun üzerinde çiçek desenleri..Kullanıldığı her yere neşe,renk,canlılık katıyor.İngiliz gülü desenleri,country stilinin vazgeçilmezleri arasında..Minderlerde,yastıklarda,masa örtülerinde,perdelerde...Pembe çiçek desenleri,yle,romantik sofralar ve mekanlar yaratabilirsiniz.
Duvarlarınızı ve raflarınızı süsleyin:Tabaklarınızı yalnızca sofralarınızda kullanmayın.Farklı çiçek desenli tabaklarınzı duvarlarınıza asın.Mutfak raflarınıza çiçekli tabaklarınızı,sosluklarınızı,çaydanlıklarınızı sergileyin.
Farklı desenlerle kombinleyin.Çiçek desenli tabak veya kumaşlarınızı vb.çizgili,ekose,puantiyeli,desenlerle birlikte kombinleyin.Çiçek desenli bir tabağın altına düz,çizgili vb.supla veya başka bir tabak yerleştirebilirsiniz.Çiçek desenli bir yastığınızın yanına aynı tonlarda çizgili,kareli yastıklarla birlikte kullanın..
Mutfak aksesuarlarında çiçek desenlerini seçin.Çiçek desenli kavanoz,termos.önlük,sosluk,servis tabakları,muglar....Kullanılan ortama neşe ve renk katacaklardır.
Çiçekli duvar kağıdı:Etkileyici mutfak duvarları içini bir duvarına çiçekli duvar kağıdı uygulayın.
Tekstil ürünlerinde çiçek desenleri:Çiçek desenli masa örtüsü veya perde,sandalyeleriniz için yastıklar,mutfak kurulama bezleri...pembe,lila,mavi,sarı,rengarenk,pastel veya canlı tonlarda...
Bunlar da ilginizi çekebilir. 
 

5 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Harika!!! Bayıldığım bir tarz. Contry tarzı bir mutfak ve bol bol çiçek desenleri. Ben sepetler ve ilginç formlu şişeler de eklerdim mutfak dekorasyonuma.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cicekli herseyi cok seviyorum ben,tabaklari,duvarlari koltuklari!Ama henüz hayata geciremedim...

Hepsi harika,bayildimm,yine icim acildi sabah sabah,danke...

Ilker Erdem dedi ki...

Paylasimin icin tesekkurler. Cok guzel fikirler. Sevgiler

ÇAY SAATİ dedi ki...

Begonvilli Ev,country tarzını ve taze çiçekleri ben de severim..:))
Bir Terazi Kizi,Değişiklik yapmak istediginiz zaman uygularsınız:))Yorumunuz için teşekkürler.
Ilkr Erdem,Ben teşekkür ederim.Sevgiler.Aida

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.